Inloggningar

Skolportal

Hint

Hint är intranätet för anställda inom Hudiksvalls kommun. Här hittar du information från kommunledning och förvaltningsledning. Här finner du allt från styrdokument blandat med fina erbjudanden och aktiviteter.

edWise

edWise är en kommunikationsplattform på skolspråk, som används av lärare, elever och föräldrar. En lärplattform för studieplan, dokumentation, statistik, schema, dialog hem/skola, skol- och kursval, portfolio/elevarbeten, frånvaro, anmälan, kö och avgifter, betyg och rum.

Systemet kan användas exempelvis för att posta betyg och omdömen eller anmäla frånvaro.

Alla inregistrerade elever tilldelas ett elevkonto med egen e-postadress som ska användas inom undervisningen.

Boka datasal, aula och hörsal

För att boka dessa salar loggar du in i programmet för lokalbokning genom att välja webbläsaren Internet Explorer, välj sidan hudiksvall.hint.se
Glöm inte att först kontrollera så att inte lokalen är bokad via ordinarie schema. OBS! att du själv måste kontakta tekniker eller vaktmästeri, i god tid innan, om du behöver hjälp med utrustningen.  

Skola24

Information kring elevers frånvaro i gymnasieskolan.

Vårdnadshavare ska kontaktas vid olovlig frånvaro. Om en elev under 18 år utan giltig anledning uteblir från skolarbetet skall rektor se till att en kontakt upprättas mellan skolan och elevens vårdnadshavare.

Om du som vårdnadshavare vill ha tillgång till närvaroprogrammet Skola24, så lämnar du bara ditt namn, personnummer och e-postadress till ansvarig mentor, så kommer du att tilldelas en inloggning till tjänsten.

Kontakt

 • Bromangymnasiet

  Växel: 0650-197 00

  Fax: 0650-381 84

  824 34 Hudiksvall
  Box 1204
  824 15 Hudiksvall

  Besöksadress: Gymnasievägen 4a

  Öppen måndag - fredag 07.30-14.30
  Lunchstängt 12:00-12:45

Granskad/uppdaterad den 3 december 2015