Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Mer öppet på återvinningscentralen i Hudiksvall

Vår nya bedömning av pandemiläget gör att vi öppnar upp mer. Från den 1 sept, 2020 är det mer generösa öppettider på återvinningscentralen på Ulvberget. En nyhet är att det blir öppet alla lördagar.

- Vi ser att pandemin är mer långsam än vi trodde i våras. Nu vågar vi öka öppettiderna som vi planerade för det här året. Vi tänker att vi ska klara bemanningen även om några av oss blir sjuka, säger Pär Norberg, avfallschef Hudiksvalls kommun.

Återvinningscentralen Ulvberget:

  • Måndag 10 – 19
  • Tisdag – torsdag 7 – 19
  • Fredag 7 – 14
  • Lördag 10 – 14

På måndag – torsdag är det öppet ända till 19 på kvällarna. Är du morgonpigg kan du komma redan klockan 7 på tisdag – fredag. Och bäst av allt: öppet ALLA lördagar klockan 10 - 14! Året om. Tiderna var planerade inför våren 2020 men på grund av pandemin har de dröjt tills nu.

Återvinningscentralen i Delsbo har haft ordinarie tider under pandemin.

Enligt kundundersökningen 2019 har förväntningarna på tillgänglighet ökat. Med samma öppettider som 2017 hade nöjdheten sjunkit från 73 % nöjda till 66 %. I kommentarerna återkommer önskan om mer öppet på helgerna. Speciellt av de som jobbar på annan ort på vardagar och de som bor på annan ort och har fritidshus i Hudiksvalls kommun.

Öppettider återvinningscentralen Ulvberget, HudiksvallÖppettider återvinningscentralen i Delsbo