Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Bild på utrustning för vattenträning

Hälsa genom vatten

Att bada och träna i vatten har många fördelar för hälsan. Simkunnighet och vattenvana är en bra livförsäkring och träning i vatten är både effektivt och skonsamt för kroppen.

Nu när badhusen öppnar igen kommer vi även återuppta många av våra vattenaktiviteter.

Babysim

Babysim är instruktörsledd verksamhet för barn och föräldrar upp till två år. Tillsammans med ditt barn utforskar vi vattnets egenskaper och möjligheter. Barnen tränar balans och den motoriska utvecklingen stimuleras.

Simskola

För dig som vill lära dig att simma och känna dig trygg när du badar. Simskola finns för både vuxna och barn.

Vattenträning med instruktör

Skonsam och effektiv gruppträning som passar oavsett om du är otränad eller vältränad. Vi jobbar både med och utan redskap till inspirerande musik.

Motionssim

En lugn och härlig stund där du kan träna och njuta av lugnet. Det är motionssim i hela bassängen. För att du ska få en extra upplevelse är badet nedsläckt och vi har ljus tända runt bassängen och i högtalarna spelar vi lugn musik.

Vad ska jag som besökare tänka på under coronapandemin?

För att minska risken för smitta är det viktigt att du som besökare följer Folkhälsomyndigheten rekommendationer och stannar hemma om du är sjuk, tvättar händerna ofta och håller anstånd till andra. Det är även viktigt att du följer våra uppmaningar och tänker på avståndet till andra.