• Start
  • » Nyheter
  • »  Digitalt öppet hus på Bromangymnasiet
Skolstart 2012

 Digitalt öppet hus på Bromangymnasiet

Publicerad den 12 november 2020

I mitten på november brukar uppemot 800 elever och vårdnadshavare besöka Bromangymnasiet inför gymnasievalet. På grund av den pågående pandemin blir årets öppet hus helt digitalt. 18 november bjuder Bromangymnasiet istället in besökare till deras webbplats.

- Det är viktigt i dessa oroliga tider att vi tar vårt ansvar och kan erbjuda ett digitalt öppet hus, säger Urban Wickman, verksamhetschef.

Bromangymnasiet har jobbat fram ett koncept där besökarna får titta på programfilmer och inspelade presentationer. De kommer att få en digital rundvisning, bli välkomnad av en rektor och titta på när estetiska programmet uppträder på scen. På kvällen den 18:e november mellan kl.18.00-21.00 har besökarna möjlighet att ställa sina frågor direkt via chatt, men kan även maila frågor i efterhand. Alla filmer finns tillgängliga fram till och med söndag 22 november.

- Vi hoppas att alla intresserade elever ska kunna göra trygga och väl övervägda val, alla ska ha kunnat inhämtat den information som man behöver för ett lyckosamt och framgångsrikt gymnasieval. Stöd i programval erbjuds också av våra studie- och yrkesvägledare, säger Urban Wickman.

Från och med 18 november hittar besökarna all information på Bromangymnasiets webbplats.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050