Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Tre barn som kollar på en karta

Kultur- och Fritidsförvaltningen anordnar tipsrunda för allmänheten

Kultur- och Fritidsförvaltningen kommer, mellan den 1 oktober och den 7 november, att anordna en tipsrunda för allmänheten i syfte att informera om de olika verksamheterna som ryms inom förvaltningen.

- Vi vill göra något för att uppmärksamma var vi finns, vilka vi är, vad vi gör samt hur man kommer i kontakt med oss. Det här blir en rolig aktivitet att göra både som familj och som enskild, samtidigt som man får komma ut och röra på sig, säger Malin Frisk som är kulturutvecklare.

Det kommer att hållas tre tipsrundor, en i Hudiksvall, en i Delsbo och en i Iggesund. Frågorna kommer att vara utspridda i de centrala delarna i respektive ort och allt du behöver göra för att delta är att scanna en QR-kod som kommer att finnas på en affisch i närheten. Genom att scanna QR-koden startar du tipsrundan.

- Vi har unika QR-koder för varje plats så för att starta tipsrundan behöver du bara scanna QR-koden som finns på affischen. Vi kommer att dela ut fina priser från våra verksamheter till flera av dem som deltagit så vi hoppas att så många som möjligt kan vara med. Det blir också ett bra sätt att visa det utbud av aktiviteter inom kultur och fritid som erbjuds av kommunen genom vår förvaltning, säger Malin Frisk.

Tipsrundorna arrangeras av bibliotek, badhus, allmän kulturverksamhet, fritidsgårdar, kulturskola, Komtek & Mulle Meck samt Glada Hudik-teatern.

Läs mer om evenemanget på Kultur Hudiksvalls facebooksida här: