Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Spår i snö

Kostnadsfria familjedagar i Hedebacken under 28-30 december

Som en del av Hudiksvalls kommuns lovaktiviteter 2021 så bjuder vi mellan den 28-30 december in till familjedagar i Hedebacken. Under familjedagarna erbjuds bland annat kostnadsfria liftkort och möjlighet till att låna skidutrustning.

Under den 28-29 december finns Fritidsbanken på plats och lånar ut skidor, stavar, pulkor och hjälmar till de som behöver och så länge lagret räcker. Dessutom finns möjlighet att prova på Discgolf.

- Vi vill erbjuda en rolig, stimulerande och smittsäker lovaktivitet för barn och unga och hela familjen. Hedebackens vänner ordnar med eldar och grillplatser i mån av plats. Toaletterna kommer att vara öppna men värmestugan och cafeterian är stängda. Vi hoppas att det blir en uppskattad aktivitet för alla och främjar jämlik aktivitet genom samarbete med Fritidsbanken och Hej Aktivitet som lånar ut utrustning och ordnar transporter till backen, säger Eva von Hofsten, kulturutvecklare.

Lovaktiviteterna är ett samarbete mellan Hudiksvalls kommun, Hedebackens vänner, Friluftsfrämjandet, Hudik Alpin och Strands IF/Fritidsbanken/Hej Aktivitet.

Öppettider: Klockan 10-15

Alla besökare uppmanas hålla behörigt avstånd och stanna hemma vid symptom.

Varmt välkomna att dela en mysig dag i Hedebacken med hela familjen!