Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

På jobbtorget kan du få svar på dina frågor om feriearbete

Två ungdomar som pratar.

Du som vill söka feriearbete inom kommun och föreningar i sommar bjuds in till jobbtorget, där du kan möta arbetsplatser och få svar på frågor.

Tjatar mamma och pappa på dig om att du ska leta sommarjobb och göra något vettigt under sommarlovet? Visst skulle det vara schysst att tjäna egna pengar, bättra på ditt CV inför framtiden och kanske få nya vänner på köpet?

Vilka kan söka feriearbete?

Du som går ut årskurs 9, år 1 eller år 2 på gymnasiet och är skriven i Hudiksvalls kommun kan söka ett så kallat kommunalt feriearbete i Hudiksvalls kommun. Det är ett bra sätt att få testa på att jobba och få kunskap om det kommunala arbetet. Vi hoppas också att det kan inspirera och hjälpa dig att hitta din väg in i yrkeslivet. För att få feriearbete ska du inte ha haft feriejobb hos oss tidigare. Ansökan för 2022 öppnar den 7 mars.

Nu kan du besöka jobbtorget under vecka 10 för att få veta mer

Du som vill söka feriearbete inom kommun och föreningar i sommar bjuds in till Jobbtorget. Under vecka 10 kommer vi att hjälpa till att svara på dina frågor och du kan få hjälp med din ansökan

- Vi bjuder även in arbetsplatser och föreningar som vill få feriearbetare till sommaren, säger Lena Teodorsson som är samordnare för feriearbete i Hudiksvalls kommun.

När är jobbtorget öppet?

Välkommen till Jobbtorget i CUL huset plan 2, ingång Kungsgatan 44. Öppettiderna är alla dagar vecka 10 kl.10-12 och kl.13-15.

Har du frågor?

Här kan du läsa mer om feriearbete i Hudiksvalls kommun Länk till annan webbplats.