Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Öppet hus på räddningstjänsten i Hudiksvall!

Bild på räddningstjänsten i Hudiksvalls byggnad. Framför garaget står brandbilar uppradade.

Kom och umgås med oss på räddningstjänsten i Hudiksvall! Den 3 september bjuder vi in till öppet hus. Under dagen kan du träffa räddningstjänstpersonal, titta på våra brandbilar och andra fordon eller prata med oss om krisberedskap. Vi anordnar tipsrunda, godisregn och andra roliga prova på-aktiviteter och tävlingar, för både vuxna och barn. Vill du dessutom utmana en brandman i en hinderbana? Nu har du chansen!

När?

3 september mellan klockan 10 - 14.

Var?

Räddningstjänsten Hudiksvall, Håstaängsvägen 2, Hudiksvall.

Vi har ett begränsat antal parkeringsplatser så åk gärna tillsammans eller kollektivt!

Aktiviteter?

Under dagen kommer det erbjudas olika prova på-aktiviteter och tävlingar, för både barn och vuxna. Vissa aktiviteter har fasta tider medan andra rullar på under dagen. Korv och fika finns att köpa på plats och för barnen kommer det vara både godisregn och tipsrunda.

Är du intresserad av att bli deltidsbrandman/kvinna, eller vill du få bättre koll på hemberedskap i händelse av en kris? Då kommer du kunna ställa frågor, diskutera och få tips från oss. För alla som vill få en inblick i yrket som brandman kommer vi dessutom genomföra en iscensatt trafikolycka där du får se hur vi arbetar.

Hålltider under dagen:

  • 10:00: Öppet hus startar
  • 13:00: Visning av trafikolycka
  • 13:30: Godisregn
  • 14:00 Öppet hus stänger

Varmt välkomna! Vi ses den 3 september!