Nya restauratörer på Avholmsberget

Vy från Avholmsberget

I mitten av maj tar Andres Cabezas och Ylhva Englund över verksamheten på Avholmsberget. Andres driver sedan tidigare Ljusdals golfrestaurang och Ylhva driver sedan tidigare Långbo catering.

- Det här känns fantastiskt. Avholmsberget är en plats som både jag och Ylhva älskar att besöka, så att vi nu ska driva restaurangen är jättekul, säger Andres Cabezas.

Vyn från Avholmsberget är en av de vackraste, inte bara i Hudiksvalls kommun och Dellenbygden utan hela Hälsingland.

- Det känns bra att Avholmsberget återöppnas. Det är ett mycket uppskattat besöksmål, både av kommuninvånare och besökare och att verksamheten nu kommer att drivas är positivt för allmänheten. Jag önskar dem all lycka, säger Mikael Löthstam, kommunstyrelsens ordförande.

Andres och Ylhva kommer att bedriva restaurang och fik.

- Vi kommer att servera en traditionell meny med modern tvist samt fika. På morsdag kommer vi också att servera en morsdagsmeny, säger Andres Cabezas.

Restaurangen på Avholmsberget kommer att öppna i mitten av maj. Under sommarsäsongen kommer restaurangen ha öppet alla dagar i veckan från kl 11.

Framöver kommer mer information om öppettider med mera att kunna ses på sociala medier, såsom Facebook, Instagram och hemsida.