Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Är du intresserad av att börja jobba som lärare hos oss?

En kvinnlig lärare läser ur en folder

Tänk dig en skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi tillsammans kan utveckla idéer och odla drömmar. Att vara lärare är ett av Sveriges viktigaste jobb och det tar vi på stort allvar.

Som legitimerad lärare i Hudiksvalls kommun finns det många möjligheter till utveckling och karriär. Du kan bland annat:

  • Få en mentor under ditt första år om du är nyexaminerad. Vi vet att det kan kännas lite nervöst och med skräckblandad förtjusning att komma helt ny från högskole-/universitetsstudier ut i arbetslivet. Din mentor finns där för att du ska få en chans att växa in i din roll som lärare, att du ska känna dig trygg och bekväm. Det är bra för elever, för dig och för skolan. För alla.
  • Göra karriär inom skolan genom flera steg: lokal lärarutbildare, mentor, förstelärare och lektor.
  • Bli förstelärare och bidra till andra pedagogers utveckling. Du kan antingen jobba med interna uppdrag eller externa uppdrag.
  • Alla kan inte allt, men alla kan något! Dina kollegor lär dig nya saker och de bidrar till din utveckling, precis som du gör för dem tack vare att vi jobbar mycket i team och med kollegialt lärande.

Vill du vara med?

Tillsammans fortsätter vi att utveckla skolan. Är du intresserad av att börja jobba hos oss? Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Enkät för att lämna intresse till förskollärar- och lärartjänster (questback.com) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.