Problem att söka våra lediga jobb

En person sitter och knappar på en bärbar dator

Vi har just nu en driftstörning i vårt rekryteringssystem. Det innebär att du inte kan söka våra lediga tjänster som vanligt. Leverantören arbetar för att lösa problemet.

Nu fungerar lediga jobb igen och du kan söka våra lediga tjänster som vanligt. När du loggar in i vårt rekryteringssystem kommer du att uppmanas att byta lösenord. Detta är en praxis som en extra säkerhetsåtgärd.

Här kan du läsa mer om driftstörningen

Driftstörningen innebär att:

  • Det inte går att logga in och söka jobb i Hudiksvalls kommun via vårt ordinarie rekryteringssystem.
  • Du som är med i en rekryteringsprocess kan därför räkna med att det tar lite längre tid.
  • Våra lediga tjänster syns inte på kommunens webbplats, men de finns på Platsbanken.

- Det är klart att det här ställer till det för oss, men vi kan inte göra så mycket åt problemet just nu. Driftstörningen påverkar hela landet. Ska du söka ett jobb eller är i en pågående rekryteringsprocess ber vi dig ha överseende och lite extra tålamod, säger Maria Larsson, personalchef.

Vad ska jag göra om jag vill söka en tjänst?

Alla lediga tjänster hos Hudiksvalls kommun finns i Platsbanken på Arbetsförmedlingens webbplats. Om det finns e-postadress till en kontaktperson i annonsen uppmanar vi dig att skicka in din ansökan den vägen.

Platsbanken (arbetsformedlingen.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I de fall där det inte finns någon tillgänglig e-postadress skickar du din ansökan via e-post till Hudiksvall kommun. Det gäller också om du har frågor kring en pågående rekryteringsprocess.

kommun@hudiksvall.se