Vi söker en förvaltningschef till lärandeförvaltningen

Har du en passion för utbildning och utveckling? Hudiksvalls kommun söker nu en engagerad och erfaren förvaltningschef som vill ta ledarrollen och vara med och skapa framtidens utbildning.

- Hudiksvalls kommuns skolor har samma utmaningar som övriga skolor i Sverige och det handlar främst om likvärdigheten men också att få en organisation som fungerar. Vi söker en person som tillsammans med oss i politiken, men även med kommunledningen kan vara med och skapa förutsättningarna för framtidens skola, säger lärandenämndens ordförande Adam Rydstedt.

Som förvaltningschef för lärandeförvaltningen spelar du en avgörande roll i att säkerställa verksamhetens framgång och sätta barns och elevers lärande i centrum. Genom din inspirerande ledarstil och skicklighet att kommunicera förvaltningens mål och vision på ett klart och effektivt sätt kommer du att bidra till att Hudiksvalls lärandeförvaltning fortsätter sin resa mot att bli en framstående utbildningsorganisation.

- Vi söker nu dig som ser chansen och vill ta den att leda och utveckla en modern lärandeverksamhet. Du som vill driva framåt och motivera samt skapa delaktighet och engagemang, säger kommundirektör Lena Högback.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan för tjänsten redan idag!

Annons till tjänsten som förvaltningschef för lärandeförvaltningen (ranstad.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.