En uppskattad Yrkesmässa på Bromangymnasiet

Bildkollage från mässan

Under förra veckan var det Yrkesmässa på Bromangymnasiet. Dagen bjöd in till intressanta diskussioner om framtid, karriär, drömmar och arbetsmarknad. På mässan kunde skolans elever gå på seminarium och träffa på utställare från olika företag och organisationer.

Under mässan träffade eleverna en mängd olika organisationer - alltifrån privata företag, industrier, media och entreprenörer till olika myndigheter, Region Gävleborg och Hudiksvalls kommun. Totalt deltog ett 50-tal olika verksamheter på mässan.

-
Vi vill att Yrkesmässan på Bromangymnasiet ska vara en mötesplats för elever och arbetsgivare. Jag tycker att vi har lyckats med det vilket känns jättebra. Det har varit en spännande och lärorik dag. Jag tror och hoppas att många av eleverna har fått med sig värdefulla råd och tankar inför framtiden. Sen vill vi på Bromangymnasiet också tacka alla som deltagit på mässan! Alla elever och företag - utan er medverkan och ert engagemang hade inte den här dagen varit möjlig, säger Maria Winberg, studie- och yrkesvägledare på Bromangymnasiet.

Vill du läsa mer om mässan?

Yrkesmässa på Bromangymnasiet