Vill du vara med och skapa en kulturbygdsturné?

En band spelar på scen

Är du nyfiken på att stå på scen eller vill du veta mer om arbetet bakom scenen? Vi söker kreativa ungdomar 13-25 år som vill vara med och skapa en scenföreställning som ska ut på turné på bygdegårdarna i Hudiksvalls kommun.

Tillsammans med er skapar vi under 2024/2025 en scenföreställning som ska ut på turné på bygdegårdarna i Hudiksvalls kommun. Tillsammans utformar vi hur föreställningen går till, vad temat blir och hur föreställningen ska se ut.

Projektet är en unik möjlighet för dig som vill jobba på eller bakom scenen i framtiden. Du kommer få lära dig hur man skapar en scenföreställning från grunden, få chansen att lära dig massa nytt som till exempel scenteknik, kostymdesign eller projektplanering.

Låter det här som något för dig?

Då borde du komma på informationsmötet den 8 december kl 17.30-19.00 på Hudiksvalls fritidsgård. Du behöver inte vara med i föreställningen bara för att du kommer på mötet. Kom för att det är kul! Vi bjuder på pizza.

  • När? 8 december kl 17:30-19:00
  • Var? Hudiksvalls fritidsgård.
  • Ingen föranmälan krävs.

Vilka söker vi?

Vi söker kreativa ungdomar som är 13-25 år gamla och vill skapa och driva projektet tillsammans! Till exempel musiker, skådespelare, tekniker, fixare, gymnaster, komiker, administratörer, scenografer, grafiker, dansare.

Om du inte känner att du kan något av detta, ingen fara! Du kan lära dig.

Har du frågor?

Om du har frågor kontaktar du Linea Iversen Bryant på Kultur- och fritidsförvaltningen.

Linea.Iversen-Bryant@hudiksvall.se

Projektet anordnas av Fritidsgårdarna, Kulturskolan, Kultur- och fritidsförvaltningen, Studieförbundet Vuxenskolan och Gävleborgs Bygdegårdsdistrikt.