Lunchträff med Nätverket för social hållbarhet

Ett hjärta i tyg

Välkommen till en lunchträff med Nätverket för social hållbarhet den 14 februari. BengtOlof Eskilsson från Eskilstunas Friidrottsförening berättar om sina erfarenheter av ett fantastiskt integrationsarbete i samverkan med näringslivet och kommunen.

  • När? 14 februari 2024, kl 12.00-14.00
  • Var? Monitor: sal Dellen. Trädgårdsgatan 7, 824 30 Hudiksvall

Med utgångspunkt i ett prioriterat bostadsområde berättar BengtOlof om hur de har inkluderat målgruppen för att ordna event med till exempel hoppborg och gratis mat. Arbetssättet ledde till att föreningen växte från 30 till 2000 medlemmar med en stor mångfald.

Vi träffas och tar del av goda exempel från Eskilstuna, äter lunch tillsammans och planerar inför 17 maj då vi har nästa nätverksträff i anslutning till Café världen.

Anmäl dig till lunchträffen

Du anmäler dig till träffen via e-tjänst.

Nätverk social hållbarhet (e-tjanster.hudiksvall.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nätverket för social hållbarhet och allas lika värde startade i april 2022. Nätverket samlar aktörer från såväl det offentliga som från näringslivet och civilsamhället och syftar till att möjliggöra för samverkan, lärande och gemensamma aktiviteter. Genom erfarenhetsutbyte och synergieffekter är förhoppningen att nätverket ska resultera i konkreta aktiviteter som bidrar till att minska utsattheten och öka tilliten i samhället.

Mänskliga rättigheter och social hållbarhet