Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Praktik- och språkresor till annat europeiskt land

Uppdaterad information 2020-03-02 kl 18.00

Uppdaterad information 2020-03-02 kl 18.00

Med anledning av coronavirusets spridning har Bromangymnasiets ledning efter dialog med kommunledningen beslutat att även ställa in kommande praktik- och språkresor, åtminstone fram till 30 april.

-Det är förstås jättetråkigt för elever och lärare som sett fram emot sina resor, men tryggheten väger tyngre, säger gymnasiechef Urban Wickman. Nu fokuserar vi på att hitta lösningar på hemmaplan när det gäller arbetsplatsförlagd utbildning, APL, och det jobbar vi med på flera plan.

Skolledningen har bland träffat Hudiksvalls näringslivs AB som nu går ut i sitt nätverk och uppmanar företag runt om i kommunen att ställa upp med praktikplatser.

Publicerat 2020-02-28

Med anledning av coronavirusets spridning har gymnasiechef Urban Wickman efter dialog med kommunledningen beslutat att resan ställs in för den grupp elever som skulle ha åkt på praktik- och språkresor 7 mars och 8 mars. Arbete pågår för att hitta lösningar på hemmaplan när det gäller arbetsplatsförlagd utbildning (APL) och återkommer så snart vi vet mer.

Vi följer utvecklingen noga och när det gäller resor längre fram kommer vi att ta ställning utifrån hur läget ser ut då.

Har du frågor om coronaviruset?