Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Du som vuxen behövs för våra ungdomar

Bromangymnasiet entré

Trots att vi nu har en ovanlig och orolig situation i världen, står våren för dörren. Våren är en period som brukar präglas av glädje och förväntan och med våren kommer ofta en önskan om utomhusaktiviteter och umgänge. Påsk och Valborgsmässoafton närmar sig och följs sedan av helger som leder mot sommarlov och ledighet.

Vi går in i en period som kan vara fylld med fester och aktiviteter för våra ungdomar, och vi vill därför passa på att påminna om att du som vuxen kan behöva vara ett extra stöd för dem under denna tid. Ökad vuxennärvaro och ett synligt intresse från vuxna är också det som de allra flesta ungdomar önskar. Vi uppmuntrar därför dig att ta del av vad ungdomarna gör och att vara synlig och tillgänglig i deras vardag.

Skolorna arbetar vidare med sin undervisning och målet är att alla elever ska kunna avsluta sitt skolår på ett så bra och tryggt sätt som möjligt, för att sedan få gå på ett välförtjänt och efterlängtat sommarlov. Vi kommunicerar med eleverna om vad som gäller från skolans sida och vi uppmanar dem att ha roligt, men också att vara försiktiga och agera med omdöme och omtänksamhet, så att läsårets slut präglas av lust, glädje och framtidstro.

Med förhoppning om en riktigt trevlig och fin vår!

Från grundskolans och gymnasiets alla rektorer, genom:

Urban Wickman, gymnasiechef och Ulf Carlsson, grundskolechef