Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

springer in på Bromangymnasiet

Imorgon onsdag 20/11 är det Öppet hus för alla som ska välja inför gymnasievalet

Tipsa gärna familj och vänner om detta evenemang:

Onsdag 20 november är du välkommen till Öppet hus på Bromangymnasiet. Detta är ett perfekt tillfälle för dig att få en känsla inför gymnasievalet. Under kvällen får du som elev och vårdnadshavare ta del av informationspass om våra gymnasieutbildningar, besöka gymnasiesärskolan, träffa elever, lärare, studie- och yrkesvägledare och rektorer.

När?

20 november, kl. 17.30 - 20.15.

Hur går det till?

Först är det allmän information om skolan i aulan på plan 1 och i hörsalen på plan 3. Därefter kan du gå på tre informationspass. Alla gymnasieprogram har informationspass tre gånger under kvällen. Detta innebär att du har möjlighet att besöka tre olika gymnasieprogram i vilken ordning du vill. Varje informasionspass pågår 30 minuter.

Vad innehåller ett informationspassen?

Under informationspassets 30 minuter får du information om gymnasieprogrammet som du valt att besöka. Du kommer att få veta mer om; vad du får lära dig på programmet? Vilka kurser som ingår och om möjligheterna efter avslutad utbildning.

Agenda för kvällen

Kl.17.20 Estetiska programmet musik spelar i aulan
Kl. 17.30 - 17.50 välkommen i aula
(om aulan blir fullsatt kan du gå till hörsalen på plan 3).

Besök valfritt program under informationspassen. Samtliga gymnasieprogram finns representerade på alla informationspass:
Kl. 18.15 - 18.45 informationspass 1
Kl. 19.00 - 19.30 informationspass 2
Kl. 19.45 - 20.15 informationspass 3