Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

 Nu stundar student och skolavslutning

Efter ett väldigt speciellt år närmar sig nu till slut examen och skolavslutning. En tid som brukar innebära möjligheter till många olika aktiviteter tillsammans i skolan och kalas med släkt och vänner.

Vi har planerat grundskolans och gymnasiets avslutningar på ett så smittsäkert sätt som möjligt. Varje skola har sitt eget schema för hur det praktiskt kommer att gå till.

Efter årets stränga restriktioner öppnar Sverige från 1 juni försiktigt upp inför sommaren. Men det är inte läge att anordna de stora kalas ännu. Pandemin är inte över och vi måste alla komma ihåg att visa hänsyn till varandra genom att helst träffas utomhus, fortsätta hålla fysisk distans och stanna hemma vid minsta symptom.

Så kom ihåg att följa myndigheternas råd och restriktioner om ni vill fortsätta fira efter att skolans program avslutats! Här kan du läsa mer om vad som gäller kring fester och studentfirande: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/?exp=93400#_93400 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi vill tacka alla elever och personal som jobbat på jättebra, trots restriktioner och ständiga förändringar och hoppas ni får ett riktigt skönt sommarlov!

Urban Wickman, Verksamhetschef Gymnasiet

Ulf Carlsson, Verksamhetschef Grundskola