Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Kom och jobba med oss i sommar

Personal hjälper person att kamma håret.

Är du vardagshjälten som kan rycka in när det behövs som mest? Letar du en väg till ett varierande jobb och vill vara en del av vår bemanning? Nu söker vi vikarier till äldreomsorg och omsorgen om personer med funktionsnedsättning inför sommaren 2022. Vi söker dig som kan rycka in där du behövs som bäst, när det behövs som mest.

- När ordinarie medarbetare inom vård och omsorg har semester behöver vi dig som vill hoppa in som ersättare under sommarveckorna, säger Karoline Sjöström som är teamledare i Rekrytering- och bemanningsenheten inom Hudiksvalls kommun.

Som vikarie i Hudiksvalls kommun kan du få möjlighet att jobba inom flera verksamhetsområden:

  • Vård- och omsorgsboende
  • Hemtjänst
  • Personlig assistans
  • Grupp- och servicebostad
  • Socialpsykiatri

Vilka kvalifikationer behövs?

Vi ser gärna att du är undersköterska eller har annan motsvarande utbildning eller erfarenhet, men framförallt behöver du ha ett positivt förhållningssätt och ha lätt för att samarbeta. Du är flexibel, ansvarstagande och trygg. För att kunna jobba med alla förekommande arbetsuppgifter behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.

Körkort är ett krav för arbete inom många av våra verksamheter. Meriterande om du kan arbeta hela sommaren. Det är en fördel om du är fullvaccinerad för att skydda dem vi är till för.

Läs annonsen i sin helhet och ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.