Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Söker du sommarjobb?

Personal hjälper person att kamma håret.

Är du över 18 år och vill sommarjobba? Eller kanske funderar du längre än så och inte riktigt vet vad du ska göra efter studenten? Då kan du söka som vikarie inom Hudiksvalls kommun – det finns flera områden att välja mellan!

- När ordinarie medarbetare inom vård och omsorg har semester behöver vi dig som vill hoppa in som ersättare under sommarveckorna, säger Karoline Sjöström som är teamledare i Rekrytering- och bemanningsenheten inom Hudiksvalls kommun.

Som vikarie i Hudiksvalls kommun kan du få möjlighet att jobba inom flera verksamhetsområden:

  • Vård- och omsorgsboende
  • Hemtjänst
  • Personlig assistans
  • Grupp- och servicebostad
  • Socialpsykiatri

Vilka kvalifikationer behövs?

Vi ser gärna att du är undersköterska eller har annan motsvarande utbildning eller erfarenhet, men framförallt behöver du ha ett positivt förhållningssätt och ha lätt för att samarbeta. Du är flexibel, ansvarstagande och trygg. För att kunna jobba med alla förekommande arbetsuppgifter behöver du ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift.

Körkort är ett krav för arbete inom många av våra verksamheter. Meriterande om du kan arbeta hela sommaren. Det är en fördel om du är fullvaccinerad för att skydda dem vi är till för.

Läs annonsen i sin helhet och ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.