Intresseanmäl ditt företag till yrkesmässan

Bildcollage från yrkesmässan

Är ditt företag eller arbetsplats intresserad av att delta på yrkesmässan? På yrkesmässan har du möjlighet att attrahera morgondagens arbetskraft och samtidigt visa upp framtidsmöjligheterna inom ditt yrke och bransch.

Mässan ska ha fokus på vad ett yrke innebär, inte att marknadsföra tjänster och produkter.

Mer information om höstens Yrkesmässa 2024 kommer snart.

Vill du och ditt företag delta på mässan?

Skicka in din intresseanmälan via formuläret nedan. När vi har tagit emot din intresseanmälan kontaktar vi dig. När du har skickat in din intresseanmälan får du en bekräftelse via e-post.

Vad tyckte förra årets deltagare om mässan?

Företag

”Jättebra anordnat, intressanta yrken och ett jättefint schema. Eleverna får en bred bild över yrkesrollerna som finns och som företag är det lyxigt att få vara med och visa upp sig.”

”Jättebra planerat, härlig blandning av företag, mycket bra information innan och bra bemötande på plats. Ordning och reda!”

”Ett bra forum för att presentera och berätta om vårt arbete”

”Mycket bra utställare, bra anordnat av gymnasiet och alla intresserade ungdomar lyfte stämningen.”

”Informationen innan mässan, både muntligt o skriftligt, anvisningarna var man parkerade, samt mottagandet när man kom in på gymnasiet med personligt mottagande o anvisning till utställningsbordet samt ALLA fantastiska elever som bidrog med frågor o engagemang!”

Elever

”Jag tyckte att det var bra att dem var där så man kunde lära sig mer om jobben man var intresserad om. Sjukt bra möjlighet för människor som inte vet vilka möjligheter det finns eller vilka alternativ det finns och välja på” – elev på HT åk 3

”Många olika yrken/företag, vi fick mycket tid till att vandra runt, bra upplägg på seminarium. Men framförallt en rolig catwalk!” – elev på SA åk 3

”Många olika montrar, mycket att göra, prova och titta på. Bra information om vad företagen gör osv” – elev på HIT åk 2

”Att man kunde snacka med olika företag och folk med olika yrken och att alla var snälla och trevliga” – elev på FT åk 3

”GODIS! GODIS! GODIS! GODIS! GODIS! GODIS! GODIS! GODIS!” – elev på anpassad gymnasieskola