Närbild på en tallrik full med mat, grönsaker och en brödskiva framför kantinerna där man hämtar och lägger på mat.

Restaurangskolan öppnar igen

Nu har vi fått nya direktiv av krisnämnden/skolnämnden att vi endast får ha 15 gäster samtidigt i vår matsal. Detta innebär att ni gäster som vill besöka oss måste boka antal platser och vilken tid ni vill komma.

Dagens lunch vecka 21
Torsdag 27 maj
Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingonsylt och pressgurka
Pytt i panna med ägg och rödbetor
Vegetarisk Ratatouille

Fredag 28 maj
Fläsk med potatis och löksås
Torsk medäggsås, blomkålspuré och friteradd grönkål
Vegetarisk Nasigoreng

Dagens lunch 11.00-13.00

Dagens lunch: inklusive sallad, smör och bröd, måltidsdryck, kaffe och kaka 80 kronr

Dagens lunch: avhämtning 65 kronor

Á la carte vecka 21
Förrätt:
Carpaccio på röd- och gulbeta med ruccola, chevrékräm och rostade pinjenötter
Krispig råraka med sikrom, gräddfil, rödlök och dill
Skaldjurssoppa med räkor och oststänger

Varmrätt:
Kolja med duchessepotatis, citronslungade grönsaker och brynt kaprissmör
Ryggbiff med smörstekt färskpotatis, chilibearnaise, ugnsbakad sparris och tomat

Dessert:
Chokladmousse med hallonkompott, brownie och passionsfrukt
Créme brûlée med syrlig glass och björnbär
Sorbet

Eftersom vi har begränsat antal platser så vill vi gärna att ni ringer och bokar bord på telefon 0650-38679
Restaurangskolan våning 5

Vill flagga lite om våra elever i årskurs tre som kommer att utföra sitt gymnasiearbete veckorna 20-21. Dessa veckor är det eleverna som helt enkelt driver vår restaurang med allt vad det innebär. Det kommer att serveras dagens luncher samt en a la carte meny under dessa dagar. Alltså torsdag 20/5-fredag 21/5 samt torsdag 27/5-fredag 28/5. Menyerna kommer att finnas på vår hemsida under nästa vecka.

Boka bord på 0650-38679!!

Vi har naturligtvis anpassat restaurangen efter gällande Covid19-restriktioner.
Självklart följer vi folkhälsomyndighetens rekomendationer för Covid-19 och har vidtagit alla åtgärder så som färre antal gäster, strörre avstånd mellan våra bord, handsprit utsatt på ett flertal ställen, max 4 gäster/bord.

Vid minsta symptom hos elever eller gäster betyder, stanna hemma.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig




Skriv ut

Kontakt

  • Lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Peter Abrahamsson, PAn

    peter.a@utb.hudiksvall.se

    Lärare

    Bromangymnasiet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Telefon: 0650-386 79


    Kent Berglund, KBd

    kent.b@utb.hudiksvall.se

    Lärare

    Bromangymnasiet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Telefon: 0650-386 79

      

    Maria Svensson, MaS

    maria.s5@utb.hudiksvall.se

    Lärare

    Bromangymnasiet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Telefon: 0650-386 79


    Ki Vilhelmsson-Rask, KW

    ki.r@utb.hudiksvall.se

    Lärare

    Bromangymnasiet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Telefon: 0650-386 79

Bromangymnasiet ska vara en mötesplats för elever där de genom ett aktivt lärande erövrar goda kunskaper och därmed en stark tro på framtiden