Restaurangskolan Bromangymnasiet

Restaurangskolan informerar om hösttermin 2020

Välkomna!

Efter många förfrågningar om restaurangskolan kommer att servera något julbord detta år kan vi nu informera om att vi kommer att ha ett "sittande" julbord där eleverna kommer att tillaga och servera gästerna julmat vid bordet. Det kommer att vara glögg och pepparkaka vid ankomst därefter 2 stycken kalla tallrikar (fisk och kött) samt en tallrik med småvarmt och som avslutning en desserttallrik.
Priset är 265 kronor + dryck.

Julbordsittningarna kommer att vara:
onsdag den 9/12 och torsdag den 10/12
Klockan 18.00 alternativ 18.30.

Vi kommer att ta emot ett begränsat antal gäster så vi kan följa folkhälsomyndigheternas restriktioner med rätt avstånd mellan borden.
Med reservation för ändringar såklart!

Platser bokas på telefonnummer 0650–38679 vecka 45.

Vi är så glada över att vi får driva restaurangen med ”riktiga gäster” så våra elever kan få en bra utbildning!

Vi kommer att göra några ändringar på grund av
Covid-19 för att följa folkhälsoinstitutets rekommendationer samt riktlinjer från skolnämnden.

Vi kommer endast ta emot bokade gäster, dvs vill du/ni komma och äta ringer ni oss på
telefonnummer 0650-38679 eller 072-200 27 80 och bokar antal platser ni önskar.

Vill ni boka via mail vill vi gärna ha det någon dag före eller senast klockan 10.00 samma dag ni vill komma. maria.s5@utb.hudiksvall.se.

Vi kommer att erbjuda en meny med några förrätter, varmrätter, desserter och självklart en dagens lunch.

Det kommer så klart att finnas lunchlådor för avhämtning.

Dagens lunch, vecka 47, 80:- (OSB! ingång via CUL´s reception)

Torsdag 19/11
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon
Korvstroganoff med ris
VegetariskStroganoff på sojakorv med ris

Fredag 20/11
Janssons frestelse med ägghalva och rödbetor
Högrevsburgare med chilimajonnäs picklad rödlök och klyftpotatis
Vegetarisk“pasta” på pumpa med svamp lök och kål

A lá carte
förrätter 30.-
Friterad fetaost med sallad
Laxpaté med skagenröra på grillat bröd
Fransk löksoppa

varmrätter 90:-
Gösfilé med dijonhollandaise och rostade rotsaker
Variation på lamm (stek & ytterfilé) serveras med potatisgratäng och medelhavsgrönsaker

desserter 30:-
Vaniljbavaroise med marinerade björnbär och flarn
Inkokt päron med chokladkaka och lättvispad grädde
Dagens sorbet

Priser

Dagens lunch kostar 80:- ink: salladsbuffé, måltidsdryck, bröd & smör, kaffe/te À la carte trerätters lunch med servering vid uppdukade 150:- , du väljer mellan olika förrätter, varmrätter och efterrätter.

Matlåda inkl sallad 65 kronor ink sallad Fryst matlåda 50 kronor Häfte 800 kronor Innehåller: lunchkort med tio luncher och en extra trerättersmiddag i à la carte restaurangen som bonus.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig




Skriv ut

Kontakt

  • Lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Peter Abrahamsson, PAn

    peter.a@utb.hudiksvall.se

    Lärare

    Bromangymnasiet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Telefon: 0650-386 79


    Kent Berglund, KBd

    kent.b@utb.hudiksvall.se

    Lärare

    Bromangymnasiet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Telefon: 0650-386 79

      

    Maria Svensson, MaS

    maria.s5@utb.hudiksvall.se

    Lärare

    Bromangymnasiet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Telefon: 0650-386 79


    Ki Vilhelmsson-Rask, KW

    ki.r@utb.hudiksvall.se

    Lärare

    Bromangymnasiet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet

    Telefon: 0650-386 79

Bromangymnasiet ska vara en mötesplats för elever där de genom ett aktivt lärande erövrar goda kunskaper och därmed en stark tro på framtiden