Pannkaka med keso, banan och bär

De flesta barn älskar pannkakor. Lägg till keso, banan och bär så blir det en mer matig utflyktsmat.
4 portioner

  • Vetemjöl kärn 2,50 dl
  • Salt m jod 4 g
  • Mellanmjölk 1,5% 0,60 l
  • Ägg 3 st
  • Margarin flytande 40 g
  • Keso naturell 2 dl
  • Banan 2 st
  • Blåbär 2 dl
  1. Blanda mjöl och salt.
  2. Häll i hälften av mjölken och vispa till en jämn smet.
  3. Tillsätt resten av mjölken under vispning.
  4. Tillsätt äggen.
  5. Vispa försiktigt till en slät smet.
  6. Stek pannkakor i en stekpanna eller häll tills båda sidor fått fin, gyllenbrun färg.
  7. Servera med keso, skivad banan och blåbär.