Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Tre personer sitter vid ett bord och studerar vid sina datorer.

Nu är ansökan öppen till utbildningarna behandlingspedagog och integrationspedagog med arbetsmarknadsinrikting

Vill du bo kvar på hemmaplan och samtidigt skaffa dig en yrkesutbildning? Inga problem – genom Cul i Hudiksvall kan du läsa mot ett flertal olika högskolor, universitet och yrkeshögskolor på distans eller med studieort Hudiksvall. Just nu är ansökan öppen till utbildningarna behandlingspedagog och integrationspedagog med arbetsmarknadsinriktning.

Vill du jobba med människor i förändringsprocesser av olika slag?

Då är yrkeshögskoleutbildningen till behandlingspedagog något för dig. Som behandlingspedagog kan du arbeta med människor i alla åldrar. Du kan jobba inom socialpsykiatri, skola, beroendevård och annat socialt arbete.

Läs mer och ansök till utbildningen behandlingspedagog

Ansök senast: 30 april 2022

Vill du arbeta med integration inom ett brett yrkesområde?

Då borde du ansöka till integrationspedagogutbildningen. Den ger dig kompetens för att arbeta i vardagen med ensamkommande barn och ungdomar och flyktingar. Den ger dig också möjlighet att arbeta med integration inom ett brett yrkesområde.

Läs mer och ansök till utbildningen integrationspedagog med arbetsmarknadsinriktning

Ansök senast: 31 maj 2022.

Är du intresserad av någon annan av våra yrkesutbildningar?

På Cul finns ett brett utbud av yrkesutbildningar. Yrkesutbildningar tas fram tillsammans med arbetsgivare som verkar i branscher där efterfrågan på arbetskraft med rätt kompetens är stor. Utbildningarna varvar teori med praktik. Du kan läsa mot ett flertal olika högskolor, universitet och yrkeshögskolor på distans eller med studieort Hudiksvall.

Läs mer om hur du utbildar dig till ett yrke via Cul