Utbilda dig till undersköterska eller vårdbiträde via Cul

Vill du arbeta med människor som är i behov av vård, omsorg, stöd eller service? Är du intresserad av att hjälpa människor att leva ett så självständigt liv som möjligt? Då kanske undersköterskeutbildningen eller vårdbiträdesutbildningen på Cul är något för dig. Nu är ansökan öppen!

Undersköterska

Behovet av undersköterskor är alltid stort och chansen till jobb är hög. Efter avslutad utbildning har du behörighet att arbeta som exempelvis undersköterska, personlig assistent eller inom psykiatrisk vård. Hos oss på Cul kan du välja att läsa alla kurser som ingår i undersköterskeutbildningen eller läsa enstaka kurser.

Sista ansökningsdag är 26 maj. Utbildningsstart är 12 augusti. Läs mer och ansök:

Undersköterska

Vårdbiträde

Efter vårdbiträdesutbildningen kan du jobba inom bland annat äldreomsorg och som stöd till personer med funktionsvariationer. Arbetsuppgifterna är varierande och du hjälper brukare med dagliga rutiner som till exempel hygien, påklädning, städ, matlagning och tvätt samt dokumenterar och rapporterar förändringar i hälsotillståndet. Som vårdbiträde fokuserar du kort sagt på det praktiska arbetet, inte det medicinska. Det är idag stor efterfrågan på vårdbiträden så chansen till anställning efter genomförd utbildning är stor.

Sista ansökningsdag är 26 maj. Utbildningsstart är 12 augusti. Läs mer och ansök:

Vårdbiträde