Öppettider återvinningscentraler

Tillfälliga öppettider på återvinningscentralen på Ulvberget

Med anledning av Corona anpassar vi öppettiderna på återvinningscentralen på Ulvberget från den 17 mars - 30 juni, 2020. Öppet hus på Ulvberget är tyvärr inställt.

  • Måndag – torsdag klockan 13-19
  • Fredag klockan 7-13
  • Lördag stängt

Vi anpassar servicen till antalet besökare nu och vi skapar möjlighet att klara bemanningen på anläggningen även om flera av våra medarbetare blir hemma en tid. Anläggningen för företag är öppen som vanligt. Återvinningscentralen i Delsbo är öppen som vanligt. Välkommen!

Nu kör du nya infarten till återvinningscentralen. Bland det första du möter är nya stora återbruket. Där stannar du till och lämnar material som vi kan återbruka tillsammans med våra samarbetspartner. Sen kan du åka och sortera mer i containrarna. Med personligt möte kan vi fånga upp mer som kan användas igen. Det är riktigt bra för miljön.

Mer nytt: om du bara har trädgårdsavfall, vitvaror, fyllnadsmassor eller återbruk kan du köra ut igen utan att behöva åka igenom hela centralen!

Återvinningscentralen i Delsbo

Tisdag och torsdag
Klockan 14 - 18.30

Öppettiderna är för dig som är privatperson och vill besöka återvinningscentralen.

Anläggningen för företag

Företagsrampen på Ulvberget är, till den 31 mars, 2020 öppen måndag - fredag, klockan 7 - 15.30. Nyhet: från den 1 april, 2020 är anläggningen för företag öppen till 16!

Stängt röda helgdagar

Återvinningscentralerna har stängt på röda helgdagar som Kristi himmelfärds dag, 1 maj och 6 juni. Stängt även på julafton, nyårsafton, påskafton och midsommarafton.

Återbruk en affärsidé

Har du ideér på hur du kan återbruka möbler, kläder, saker, material från återvinningscentralen? Vi har öppnat upp för nya affärsmöjligheter för dig som företagare, förening, kommunal eller regional verksamhet och för dig som vill starta eget!

Vi har tio nya samarbeten på gång och vi behöver fler. Kom till återvinningscentralen eller hör av dig på:

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

På Ulvberget driver kommunen även en avfallsanläggning för dig som är företagare. Den är öppen vardagar 7-15.30.

Bildlänk till Sorteringsguide
Bildlänk till Sorteringskarta återvinningscentralen

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050