Coronapandemin

På 1177.se och Folkhälsomyndighetens webbplats kan du läsa mer om viruset. Om du har allmänna frågor om covid-19 kan du ställa dom genom att ringa det nationella informationsnumret 113 13.

Hudiksvalls kommun har gått upp i stabsläge med anledning av coronaviruset.

Frågor och svar om vaccination

Information om coronaviruset på flera språk

Vill du hjälpa till?

Vi står inför en speciell situation. Nu under coronapandemin behöver Hudiksvalls kommun snabbt kunna få in många nya vikarier om det skulle behövas, för att vi ska klara vårt viktiga uppdrag och få samhället att fortsätta fungera – även i dessa tider.

Stöd till företagare

Spridningen av coronaviruset har lett till att flera näringsverksamheter i kommunen har drabbats hårt. Hudiksvalls kommun gör nu ett antal åtgärder för att mildra konsekvenserna av vikande intäkter för företagen.

Företagarjouren drivs av Hudiksvalls Näringslivsbolag och är ett samarbete mellan flera företagsfrämjande aktörer för att hjälpa dig som företagare på bästa sätt. Tanken med jouren är att den ska fungera som ”en väg in”, dit du som företagare hör av dig för att få hjälp med de utmaningar som du står inför.

Som företagare kan du exempelvis höra av dig till Företagarjouren för att få hjälp med hur du praktiskt går tillväga för att ansöka om de stödåtgärder som finns, eller få hjälp med att ta fram olika handlingsplaner för ditt företag. ​

Klagomål

Nyheter

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050