Coronapandemin

På 1177.se och Folkhälsomyndighetens webbplats kan du läsa mer om viruset. Om du har allmänna frågor om covid-19 kan du ställa dom genom att ringa det nationella informationsnumret 113 13.

Länk till 1177.se för att läsa mer om coronaviruset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Länk till Folkhälsomyndighetens sida om coronaviruset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Länk till krisinformation.se för att läsa mer om coronaviruset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hudiksvalls kommun har gått upp i stabsläge med anledning av coronaviruset.

Frågor och svar om vaccination

Länk till Folkhälsomyndighetens webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om coronaviruset på flera språk

Läs mer om hur du hittar information om coronaviruset på flera språk

Vill du hjälpa till?

Vi står inför en speciell situation. Nu under coronapandemin behöver Hudiksvalls kommun snabbt kunna få in många nya vikarier om det skulle behövas, för att vi ska klara vårt viktiga uppdrag och få samhället att fortsätta fungera – även i dessa tider.

Läs mer om hur du anmäler ditt intresse

Stöd till företagare

Spridningen av coronaviruset har lett till att flera näringsverksamheter i kommunen har drabbats hårt. Hudiksvalls Näringslivs AB (HNA) finns till för dig som företagare med uppdrag att utveckla näringslivet i kommunen och verka för ett gott företagsklimat.

Läs mer om HNA och hur du kan kontakta dom Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.