Förmåner

Två personer samtalar.

För att vi ska kunna skapa ett hållbart samhälle för alla som bor, arbetar och besöker Hudiksvalls kommun är du som medarbetare det viktigaste vi har. Vi vill att du ska ha en trygg anställning och en bra balans mellan jobb och fritid. Därför erbjuder vi som arbetsgivare förmåner som tar hand om dig både på och utanför arbetsplatsen.

Villkoren kan se lite olika ut beroende på yrkesområde och förvaltning men här har vi samlat exempel på förmåner som gäller många av våra medarbetare.

Mer tid över till annat

Flexibel arbetstid

Vi vet att livspusslet kan vara svårt att få ihop med arbete, fritid och familjeliv. Därför erbjuder vi i flera av våra verksamheter flexibel arbetstid som underlättar för dig i din vardag. Du får lite mer frihet under ansvar helt enkelt.

Semester

Du har 25 semesterdagar. Från och med det år du fyller 40 år får du 31 dagar och vid 50 år får du 32 dagar.

Semesterväxling - få fler dagar semester

Vill du ha ännu fler semesterdagar? Som anställd hos oss har du möjlighet att växla in årets semesterdagstillägg till extra lediga dagar. Beroende på ålder kan du få 5-6 dagar extra.

Mår du bra så mår vi bra

Friskvårdsbidrag

Padeltennis, yoga eller massage – vad du mår bäst av avgör du själv (och enligt Skatteverkets regler). Som anställd hos oss får du 1000 kronor i friskvårdsbidrag.

Simkort i våra badhus

Alla tillsvidareanställda hos oss har möjlighet att simma en gång i veckan i något av våra tre badhus. Det kostar inte dig någonting.

Hälsoinspiratörer

Människor som mår bra arbetar bra. Vi har som ambition att det ska finnas en hälsoinspiratör på varje arbetsplats. Hälsoinspiratören ska hålla hälsofrågorna levande genom att inspirera alla kollegor att ta eget ansvar för sin hälsa. Exempel på aktiviteter som hälsoinspiratörerna har gjort är lunchträning, må bättre-bingo, frukostar, yoga och inspirationsföreläsningar.

Gratis medlemskap i Personalklubben

Alla anställda blir automatiskt medlem i Personalklubben. I klubben ingår friskvårdssektionen, trivselsektionen, kommungolfen och konstvännerna. De hittar på olika aktiviteter för att öka trivseln bland oss som jobbar på Hudiksvalls kommun.

Gym och motionsrum

I Hudiksvall, Delsbo och Iggesund finns gym/motionsrum som du som medarbetare kan använda till ett förmånligt pris.

Hos oss kan du känna dig trygg

Önskad sysselsättningsgrad

Alla som har en tillsvidareanställning hos oss ska få möjlighet att arbeta 100 %, därför har vi infört önskad sysselsättningsgrad.

Pension

Din pension består av tre delar: allmän pension, tjänstepension och privat pension. Tjänstepensionen är en kollektivavtalad pension som betalas av oss, Hudiksvalls kommun, som arbetsgivare.

Försäkring

Som anställd i Hudiksvalls kommun omfattas du av flera olika försäkringar via våra kollektivavtal. Till exempel ingår sjukförsäkring och arbetsskadeförsäkring.