Kvalitet, undersökningar och statistik

Vår vision är att vi ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i. För att bli det måste du som kommuninvånare få valuta för dina skattepengar. Är vår skola bra? Är vården på våra äldreboenden bra? Är du trygg i vår kommun? Finns det möjligheter för näringslivet att utvecklas i vår kommun? Här kan du läsa om undersökningar vi deltar i för att få reda på hur vi kan göra Hudiksvalls kommun till Sveriges bästa kommun att leva och verka i.

Kvalitetspolicy

En kvalitetspolicy beskriver hur kommunen ska sätta invånarnas behov i centrum och fokusera på dem kommunen är till för.

Undersökningar

Vi arbetar ständigt för att förbättra och utveckla kvaliteten på kommunens service. Därför följer vi upp arbetet i våra olika verksamheter och jämför oss med andra kommuner regelbundet.

Lämna gärna synpunkter och hjälp oss att bli bättre

Du får gärna lämna synpunkter på det vi gör eller inte gör. Dina synpunkter är viktiga för att vi ska kunna bli bättre. Därför är alla synpunkter välkomna oavsett om det är beröm, förslag eller klagomål. 

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050