Vill du överklaga ett beslut från oss?

Om du berörs av beslutet och är missnöjd med detta så kan du överklaga det. I ditt överklagande ska du skriva och tala om varför beslutet ska ändras och vilken ändring du vill ha.
Överklagandet ska innehålla:

• Namn, personnummer/organisationsnummer, adress, telefonnummer samt vara undertecknad. Om du anlitar ett ombud ska fullmakt bifogas.
  • Vilket beslut som överklagas.
  • Vilka omständigheter som du stödjer överklagandet på.
  • Bifoga eventuella handlingar som du anser stödjer din uppfattning.
    Överklagandet ska vara skriftligt och ha kommit in till Norrhälsinglands miljö- och räddningsnämnd inom tre veckor räknat från delgivningstidpunkten för beslutet. Då beslutet delgivits genom kungörelse är delgivningstidpunkten två veckor efter det att beslutet fattades.

Skicka din skrivelse till:

Norrhälsinglands miljö- och räddningsnämnd
824 80 Hudiksvall

Har ditt överklagande kommit in i rätt tid och nämnden inte ändrar beslutet på det sätt som du begärt kommer handlingarna att skickas vidare till Länsstyrelsen Gävleborg.

• Norrhälsinge miljökontor

miljokontoret@hudiksvall.se

Håstaängsvägen 3, Hudiksvall

Vår telefontid till handläggare är kontorstid vardagar. Vår telefontid till administratörer är vardagar mellan 10-12. Om du vill besöka oss vill vi att du bokar tid, så att rätt person finns på plats för att hjälpa dig.

• Kontakta kommunen

Servicecenter och växel