Jobb och uppdrag

Hudiksvalls kommuns entré

Vi släcker bränder. Vi sopar gator och plogar vägar. Vi gör så att parkerna blommar. Vi lär ditt barn att räkna, läsa och upptäcka världen. Vi tar hand om din gamla mamma när hon är ensam och behöver ha hjälp i vardagen. Vi ser till att återvinna dina hushållssopor och matavfall. Vi bygger nya stadsdelar och jobbar för att kommunen ska fungera för dig och mig. För oss som lever, verkar och bor här.

När du jobbar hos oss är du med och bygger Hudiksvalls kommun. Här får du tillsammans med dina 3 800 kollegor inom 300 olika yrken jobba med att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, och göra skillnad i människors vardag. Vi har siktet inställt framåt och hoppas att just du vill vara med på resan mot vår vision; att vara Sveriges bästa kommun att leva och verka i. Vi är kommunens största arbetsgivare och här är karriär- och utvecklingsmöjligheterna större än du kanske anar.

Följ oss gärna i våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss, och få nys om lediga jobb. Vi finns på: