Boka lokaler

Hudiksvalls kommun har flera lokaler, idrottshallar och samlingslokaler som alla är välkomna att boka, både föreningar, privatpersoner och företag.

Vilka lokaler finns att boka?

Du kan boka som privatperson eller förening. För att få boka ska du som privatperson vara minst 18 år och som föreningsledare ska du ha styrelsens godkännande.

Begreppet förening regleras i ”Allmänna bestämmelser föreningsbidrag Kultur och fritid”. Om begreppet ändras, ändras också betydelsen i detta innehåll.

Du väljer vilken lokal du vill boka i listan ovan och hittar där en bokningslänk på respektive sida.

Det är olika priser för föreningar, privatpersoner och företag. Priset beror också på hur stor lokalen är och vilken utrustning som finns.

Vill du ha prisuppgift för bokning av Kulturhusets lokaler nehöver du kontakta Kulturhuset.

Bokningen gäller när du fått en bokningsbekräftelse från oss, per e-post, telefon eller post. Är du föreningsledare som bokar med egen inloggning väljer du själv om du vill ha en bekräftelse.

Läs på respektive lokals sida om vilka regler som gäller för just den lokalen. Alla som hyr måste ha en giltig försäkring med ansvarsskydd.

I Tillgänlighetsdatabasen kan du läsa om de lokaler som är tillgänglighetsanpassade.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050