Fritidskurser på Komtek vecka 17, 18, 19 och 21, 22

Barn som lutar sig över en väska och ska öppna den.

Vi erbjuder fritidskurser vid fem tillfällen vecka 17, 18, 19 & 21, 22 på KomTek.

25 april - 30 maj, nybörjare eller fortsättning. Vi skapar en design i programmet inkscape och graverar eller skär ut i olika material i Laserbox med fint resultat. Vi börjar med en nyckelring, skylt och fotoram. Sen fortsätter vi med att göra olika spel.

26 april - 31 maj.

Vi kommer att träffas via Teams så du behöver en digital enhet med mic, kamera och Ljud. Du jobbar med uppdraget under veckan och visar upp vad du har gjort veckan efter på vår digitala träff.
Du kommer att bygga olika grejer som rör sig med hjälp av solenergi, en enkel motor och en solcell. Material skickas hem innan kursstart.

Både för nybörjare och fortsättning. Vi kommer att lösa problem, hjälpas åt tillsammans och samarbeta. Vi gör en spindelfångare och kanske en godis skrapa. Det finns mycket olika material att bygga med och du använder din fantasi för att lösa problemet. Det kanske kan bli en ny uppfinning?

Du får vara kreativ och bygga en rörlig värld. Kanske en orm som rör sig med hjälp av hydraulik, solen som rör sig mekaniskt eller en blomma som snurrar med hjälp av en motor. Du får prova på olika sätt att få saker att röra sig.

Anmälan

Anmäl genom att välja antal deltagare och tryck på bokaknappen, senast onsdag 19 april

Vad kostar det?

Kostnad: 420 kr/pers som betalas med Swish, kommer automatiskt upp när du har bokat.

Har du frågor?

Vid frågor kan du skicka epost till oss

komtek@hudiksvall.se

Eller ringa:

070-293 42 57