Praktiska detaljer

Bildkollage med sex bilder - Röda och vita blommor i ett arrangemang, fint inslagna smörgåsar i servetter på ett bord, närbild på apelsiner och päron, närbild på en godisskål där några kolor ligger på bordet, ett ställ med olika tesorter i små påsar finns att välja emellan och en en närbild på en stor röd ros.

För dig som planerar konferens och event.

Brandlarm

Brandlarmet som är installerat i Kulturhuset är alltid aktiverat med direktlarm till brandkåren.

Rökmaskin

Kontakta vaktmästare om ni vill använda rökmaskin etc. vid ert event.

Internet

Trådlös internetuppkoppling finns i hela Kulturhuset. Kod för uppkoppling erhålles av vaktmästeri.

Parkering

Större gratis parkering finns vid Kotorget, norr om Kulturhuset samt vid hamnen, sydöst om Kulturhuset. Alla Kommunens gator har fri parkering med parkeringssnurra. Handikapparkering finns direkt utanför vår entré vid Rådhusparken. Tillfälligt parkeringstillstånd i direkt anslutning till Kulturhuset kan erhållas vid särskilda behov.

Godshantering

För att lösa lagring och förvaring av gods på ett säkert sätt tar vi emot gods efter överenskommelse. Kontakta vaktmästeri. Se kontaktuppgifter till höger.

I- och urlastning

All i- och urlastning för Stora salen sker via lastkajen mot Långgatan/Nygatan. Du kan om du har särskilda behov få tillfälligt parkeringstillstånd i parkeringen vid Nygatan. Kontakta vaktmästeri.

Garderob

Vi har stor garderob på plan 1 där det finns 800 hängare. Även plan 3 utanför Rådhussalen är utrustad med fasta garderobsställningar. Vi rekommenderar bemannad garderob vid större konferenser och event. Mobil garderob kan tillhandahållas vid Café August plan 2.

Möblering

Vid hyra av lokaler ingår möblering efter önskemål. Vi har många flexibla lösningar och kan möblera sittningar allt från långbord, skolsittning, biosittning eller öar.

Förtäring

Hos oss kan du beställa såväl komplett konferenspaket med förtäring som enkelt fika till det lilla mötet eller lunch till flera hundra gäster. Vi samarbetar med flera av Glada Hudiks krögare som gärna hjälper till att skräddarsy en meny. Givetvis erbjuder vi även frukt, godis eller tex smoothies. Säg bara till vad ni önskar så fixar vi det!

Städning

Städning av toaletter och publika ytor ingår i lokalhyran. Vid särskilda önskemål av exempelvis konfetti vid event debiteras extra städning.

Vaktmästeri

Vid konferens och event finns alltid en vaktmästare i tjänst.