Jobb och uppdrag

Lediga jobb

Ansökan till jobb inom Hudiksvalls kommun görs via Offentliga jobb, en webbaserad tjänst som används av många kommuner och andra myndigheter. Första gången du söker ett tjänst via Offentliga jobb får du registrera dig och skriva in din CV, som du sedan kan använda för alla tjänster du söker inom Offentliga jobb.

Arbeta som vikarie

Vill du arbeta som vikarie? Kommunens enhet Rekrytering och bemanning samordnar behoven av vikarier inom omsorg, lärande, kost och lokalvård.

Kommunen som arbetsgivare

Hudiksvalls kommun har 3 300 anställda som arbetar med det som är viktigt i människors vardag. Det arbete vi utför måste hålla hög kvalité och vi arbetar hela tiden med utveckling, såväl av personalen som av verksamheten.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Till Hudiksvall

Funderar du på karriär och en framtid i Hudiksvalls kommun? På webbplatsen tillhudiksvall.se som drivs av Hudiksvalls näringslivs AB i samarbete med bland andra Hudiksvalls kommun finns både information och inspiration.

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050