Bada

Två små flickor sitter på bassängkanten med fötterna i vattnet. Framför dem i vattnet står två äldre tjejer och pratar med dem. I bakgrunden finns en vit kakelvägg och på bassängkanten ligger flera vattenleksaker.

I Hudiksvalls kommun finns möjlighet till sköna bad både inom- och utomhus. Utomhus väljer du mellan havs- eller insjöbad.

Poolparty på Delsbo utebad 2024

Välkommen på ett tvådagars poolparty den 4-5 juli. Program och mer information hittar du här:

Poolparty på Delsbo utebad 2024

Vad kostar det att bada?

Avgiften för att besöka våra badhus skiljer sig beroende på om du betalar en engångsavgift, köper ett klippkort, vill besöka relaxen eller delta på någon vattenaktivitet. Här hittar du mer information om badhusens taxor och avgifter:

Taxor och avgifter för badhusen

Aktiviteter på badhusen

Att bada och träna i vatten har många fördelar för hälsan. Simkunnighet och vattenvana är en bra livförsäkring och träning i vatten är både effektivt och skonsamt för kroppen. Lär mer om våra olika aktiviteter på badhusen:

Aktiviteter på badhusen

Trivselregler på våra badhus

För oss är det viktigt att du som gäst ska trivas hos oss. Här är de trivselregler som gäller i våra anläggningar. Det är viktigt att du som gäst känner till och respekterar dem.

Våra trivselregler

Boka våra badhus

Du som privatperson eller som företag kan hyra anläggningen när badet är stängt för t.ex födelsedagskalas, barnkalas, friskvård och trivsel aktiviteter. Ring oss gärna för mer information om skolbad och träningar.

Boka badhus

Låt barnen fira sin födelsedag med ett plaskande och fartfyllt kalas på badhuset.

Kalas på badhusen

Våra havs- och insjöbad

Det finns många sjöar och fina badstränder att välja på runt om i kommunen. Här hittar du våra kommunala badplatser:

Kommunala badplatser