• Start
  • » Nyheter
  • » Årets handledare inom vård- och omsorgscollege hyllad
Årets handledare inom vård- och omsorgscollege, Chintana Nordholm.

Årets handledare inom vård- och omsorgscollege, Chintana Nordholm.

Årets handledare inom vård- och omsorgscollege hyllad

Publicerad den 19 december 2017

Årets handledare inom Vård- och omsorgscollege Hudiksvall/Nordanstig blev Chintana Nordholm, undersköterska på Smaragden, Fredens kulle. Motiveringen löd: Chintana är en otroligt bra handledare och duktig pedagog som vill att eleven skall utvecklas. Chintana har en mycket bra syn på sin yrkesroll som hon vill förmedla till eleverna.

Inom Vård- och omsorgscollege har elever och lärare möjlighet att nominera personer som de anser är speciellt duktiga handledare till priset som Årets handledare. Kriterierna för att bli Årets handledare:

  • Är engagerad i förbättringsarbete i samverkan mellan utbildning och arbetsliv.
  • Bidrar till ett hälsofrämjande arbetssätt.
  • Har förmåga att skapa en kreativ och stimulerande lärmiljö.

Vi har gjort det här tillsammans

Chintana uppvaktades med diplom, blommor och tårta av styrgruppsordförande Inger Myrsten. Chintana blev väldigt glad för utmärkelsen och speciellt för att elever och lärare hade nominerat henne. Hon passade på att tackade sin enhetschef Michael Lejfalk och alla arbetskamrater för att de gett henne utrymme att vara handledare. ”Vi har gjort det här tillsammans”, sa Chintana.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050