• Start
  • » Nyheter
  • » Bromanelever deltog i ung företagsamhetsmässan - Entreprenörskap på riktigt
UF-företaget Girlpower

Bromanelever deltog i ung företagsamhetsmässan - Entreprenörskap på riktigt

Publicerad den 15 mars 2019

Elever från Bromangymnasiet visade upp sina UF-företag tillsammans med cirka 650 andra elever på den årliga UF-mässan som i år var på Camp Igge Arena i Iggesund. Hotell- och turismprogrammet deltog även i evenemanget och hade ansvaret för garderoben, scenen och delade ut blommor med mera.

UF-Mässan ger elever runt om i länet möjlighet att marknadsföra sina företag, samt visa upp de produkter och tjänster de arbetat fram. Företaget Hälsingland Runt UF blev “Årets UF-företag”, Deras affärsidé var ett ett brädspel där de spelande får följa med på genomresa i Hälsingland.

Hotell- och turismprogrammet

Ung Företagsamhet är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation och är en del av den globala organisationen Junior Achievement. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom utbildningen UF-företagande. Sedan 2010 pågår även arbetet även grundskolan. Ung Företagsamhet Gävleborg har sedan starten 1992 arrangerat UF-mässor runt om i länet.


Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig

Skriv ut

Bromangymnasiet ska vara en mötesplats för elever där de genom ett aktivt lärande erövrar goda kunskaper och därmed en stark tro på framtiden