Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Vi söker volontärer till fritidsgård för motorintresserade ungdomar

Är du över 18 år och intresserad av bilar och motorer? Kan du avvara en kväll i veckan för att göra något för och tillsammans med ungdomar? Då behöver vi din hjälp! Vi är just nu i stort behov av volontärer till fritidsgården för motorintresserade på Bromangymnasiet.

Vem söker vi?

  • Vi söker dig som är över 18 år och kan avsätta en kväll i veckan.
  • Vi ser gärna att du är bil- och motorkunnig, men det är inte nödvändigt.

För att bli volontär behöver du inte vara perfekt! Utan det viktigaste är att du är ansvarstagande och att du har en vilja att hjälpa till och bidra.

Vad kommer du göra?

Tanken med fritidsgården är att motorintresserade ungdomar i åldern 15 - 18 år ska kunna komma till Fordonsprogrammets lokaler på Bromangymnasiet för att träffas, snacka A-traktorer och förhoppningsvis ibland också meka i Fordonsprogrammets verkstad. Det du som volontär kommer göra är att närvara vid dessa tillfällen – det kan vara alltifrån att hålla ungdomarna sällskap, snacka om bilar, meka och stå i caféet.

Läs mer och anmäl ditt intresse

Är det här ett uppdrag som skulle passa dig? Då tycker vi att du ska lämna in en intresseanmälan. När vi tagit emot anmälan så kommer vi ta kontakt med dig och du har då möjlighet att ställa fler frågor.