Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Är du sjuksköterska, kom och jobba hos oss!

När någon inte mår bra avgör du vad som behöver göras härnäst. När någon har ont, då hjälper du till att lindra smärtan. Du ligger steget före när hälsan sviktar. Och när livet stilla börjar nå sitt slut, då finns du där. Till sista stund. Du är en del i teamet för att uppnå helheten. Du har ett av Sveriges viktigaste jobb.

Just nu finns flera tjänster som sjuksköterska att söka hos oss:

Leg. Sjuksköterska till bemanningsrad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Leg. Sjuksköterska till HSV område Hudiksvall och Delsbo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Leg. Sjuksköterska till Frejagården vård- och omsorgsboende i Friggesund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Som sjuksköterska i Hudiksvalls kommun är du med och bidrar till att vi ska bli en av Sveriges bästa kommuner att leva och verka i. Det är ett uppdrag som ställer stora krav på oss och dig som medarbetare – samtidigt som det också ger oss goda förutsättningar att tillsammans få utvecklas på alla plan. Du ger våra kommuninvånare ökad livskvalité, oavsett om de befinner sig mitt i livet eller på väg mot livets slut.

Läs mer om att arbeta som sjuksköterska i Hudiksvalls kommun