Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Läs sommarkurser på Cul

Studenter som sitter utomhus och pluggar

Funderar du på vad du ska göra i sommar? Vill du orientera dig i ett nytt område? Ta chansen och läs en av Culs orienteringskurser i sommar. Ansök senast 15 maj.

En orienteringskurs är ett bra sätt att orientera sig inom ett nytt område. Det sätts inga betyg efter kursen, men du får ett intyg på att du genomfört den. Kurserna ger dig rätt att söka studiemedel.

I sommar kan du välja mellan följande orienteringskurser:

  • Förberedelse för högskola och universitet: Teoretiska och praktiska kunskaper som underlättar för dig som ska studera vid högskola eller universitet under kommande år.
  • Matteprepp: En förberedande kurs för dig som har du planer på att läsa matematikkurs och känner att du behöver repetera innan start.
  • Skriva och presentera med hjälp av dator: För dig som vill lära dig att använda datorn i ditt skolarbete. Du får lära dig hur du använder olika digitala verktyg när du studerar.
  • Spela roll – personlighetsutveckling: Genom kursen får du en övergripande bild av teaterskådespelets grunder och har möjlighet att göra verklighet av din sceniska nyfikenhet.

Här hittar du mer information om kurserna och ansökning:

Sommarkurser på Cul