Denna nyhet är äldre än 12 månader och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Bromangymnasiet fortsätter att diplomera gymnasieekonomer

Bromangymnasiets entré

Är du intresserad av att bli en diplomerad gymnasieekonom? Ekonomiprogrammet på Bromangymnasiet har fått sin certifiering förnyad av organisationen Diplomerad Gymnasieekonom.

Vad innebär det att utbildningen är certifierad av Diplomerad Gymnasieekonom?

Certifieringen som ges ut av organisationen Diplomerad Gymnasieekonom säkerställer att utbildningen håller en hög kvalitet samtidigt som det ger eleverna möjlighet att fördjupa sig inom det företagsekonomiska ämnet. Ett krav för att diplomera gymnasieekonomer är att utbildningen innehåller och fokuserar på flera utvalda perspektiv, som till exempel hållbarhet och etik. Utbildningen ger också möjlighet att utveckla ett antal kompetenser såsom affärskompetens och social kompetens.

- Vi arbetar ständigt för att utveckla vårt program och att kunna säkerställa kvalitén på vår utbildning är en del av det arbetet. För oss är det viktigt att eleverna får med sig goda kunskaper inför framtiden, oavsett om man vill fortsätta med ekonomi eller testa på något annat, säger Frida Ahlbom, ansvarig för diplomeringen på Ekonomiprogrammet.

Läs mer om Diplomerad Gymnasieekonom

Läs mer om Ekonomiprogrammet

Vill du bli elev på Bromangymnasiet?

Är du intresserad av att bli en diplomerad gymnasieekonom? Eller är du intresserad av något av Bromangymnasiets andra program? På Bromangymnasiet erbjuder vi hela 14 nationella gymnasieprogram – nio yrkesprogram och fem högskoleförberedande program. Chansen att du hittar något som passar just dig är stor. Just är ansökan till gymnasievalet öppen. Ansökningsperioden pågår mellan 17 januari och 11 februari.

Läs mer om Bromangymnasiets olika program

Läs mer om hur du ansöker till Bromangymnasiet