Boka utställningslokalen 316 Kubik

Utställningslokalen 316 Kubik är i första hand avsedd att användas för konstutställningar. Uthyrning till andra aktiviteter och arrangemang kan ske efter särskild prövning.

Lokalen består av två vitmålade rum som är cirka 7 x 7 meter vardera. Det finns två fönster åt söder och två åt norr med mörkläggningsgardiner. Öppningen mellan rummen är cirka 2 meter.

Hur bokar jag?

Du ansöker via vårt bokningsschema där du ser vilka tider som finns lediga. Klicka på en ledig tid och fyll i formuläret.

Aktuell taxa för att hyra utsällningslokalen 316 kubik hittar du här:

Taxa för hyra av utställningslokalen 316 kubik

Nyckel lämnas endast ut till bokaren eller den ansvariga ledaren och du måste ta med legitimation för identifiering. Om någon annan än bokaren eller den ansvariga ledaren ska hämta nyckeln eller taggen måste du i förväg meddela för- och efternamn på den som hämtar till

bokning.fritid@hudiksvall.se

Nyckeln hämtas sedan ut hos Servicecenter i kommunens huvudentré på Trädgårdsgatan 4. Ordinarie öppettider är vardagar klockan 7.30–16.30.

Det framgår av din bokningsbekräftelse från vilket datum din nyckel finns att hämta ut.

Nyckeln ska återlämnas senast inom en vecka efter hyrestidens slut. Du återlämnar den direkt till Servicecenter eller lägger den i kommunens brevlåda utanför huvudentrén på Trädgårdsgatan 4.

Borttappad eller ej återlämnad nyckel faktureras enligt gällande taxa.

Den som bokat lokal eller kvitterat ut nyckel är ansvarig ledare och som ledare ansvarar du för att:

  • alla dörrar och fönster är stängda och låsta efter varje hyrestillfälle
  • allt material är undanplockat
  • lyset är släckt
  • lokalen är fri från skräp och att soporna sorteras i kärlen på gården
  • komma först och gå sist för att se till att ordningen efterlevs.

  • Konstverk ska hängas från de lister som finns uppefter taket.
  • Det är inte tillåtet att spika i väggarna.

Ej undanplockat material, nedskräpning, skadegörelse och falskt larm faktureras hyresgästen enligt gällande taxa. Hyrd tid gäller endast för den bokade verksamheten. I lokalerna är det inte tillåtet att dricka alkohol, ta droger eller röka. Det är rökförbud utanför alla entréer. 

Det är inte tillåtet att ta med pälsdjur, parfym, nötter eller andra allergiframkallande ämnen.

Du får heller inte ta med brandfarliga produkter in i lokalen. Utrymningsvägar får inte blockeras. Notera var nödutgångar och släckutrustning finns i lokalen, för din egen säkerhet.

Max 25 personer får vistas i lokalen samtidigt.