Bibliotek

Mamma läser med sitt barn ur en stor barnbok som de håller framför sig. Boken heter Albin sjörövare.

Välkommen till biblioteken i Hudiksvall som är en del av samarbetet med andra folkbibliotek i Hälsingland och Gästrikland, HelGe-biblioteken.

Biblioteken i Hudiksvall består av ett huvudbibliotek, fem filialer och ett mobilt bibliotek. Här finns ett stort utbud av olika medier, t ex böcker, film, musik och tidskrifter. Det finns även möjlighet att göra kopior och låna dator för utskrifter. På fem av våra bibliotek, Delsbo, Enånger, Hudiksvall, Iggesund och Sörforsa, går det att få tillgång till självserviceöppet och då kan du komma in och göra dina ärenden när biblioteket är stängt. Kom in för att få mer information!

Vi rekommenderar våra digitala tjänster, som man kan ta del av hemifrån. Vi erbjuder bland annat filmstreaming och gratis tidskrifter samt e-böcker och e-ljudböcker. På helgebiblioteken.se kan du själv förlänga dina lån och göra reservationer, då loggar du in med ditt personnummer/lånekortsnummer och pin-kod.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050