Ny på Cul

Ska du börja studera på Cul? Här har vi samlat information som kan vara bra att veta för dig som ny på Cul. Hittar du inte svaret på dina frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Viktigt att tänka på inför kursstart

Det är viktigt att du har skaffat kurslitteratur innan utbildningen börjar och tar med den på lektionerna. Här hittar du information om kurslitteratur:

Kurslitteratur på Cul

Här hittar du information om var du hittar schema för dig som studerar på Cul:

Schema på Cul

Första lektionen i varje ämne är obligatorisk, så det är väldigt viktigt att du är närvarande på den. När och var första lektionen är hittar du i ditt schema:

Schema på Cul

Är du sjuk måste du göra en sjukanmälan.

Mer information om frånvaroanmälan på Cul

Om du inte närvarar eller meddelar frånvaro under första veckan, så avregistreras du från kursen.

Är du sjuk måste du göra en sjukanmälan.

Mer infomarion om frånvaroanmälan på Cul

Vi vill tipsa om våra sidor för dig som studerar på Cul. Där hittar du bland annat information om IT-verktyg, hur du bokar grupprum och vilken hjälp du kan få när du studerar.

För dig som studerar på Cul

När du börjar studera på Cul behöver du bland annat tillgång till Google classroom. Det är där du ser alla lektioner, hemuppgifter med mera. Som studerande får du också ett gmail-konto. Instruktioner och andra frågor och svar om IT och digitala verktyg, så som exempelvis Google classroom, hittar du här:

IT och digitala verktyg för dig på Cul

Kontakta oss vid frågor

Har du några frågor eller funderingar inför kursstart så kan du kontakta oss. Du hittar kontaktuppgifter under "Kontakt"