Trygga hjälpen

Trygga hjälpen är en privat utförare av hemtjänst i Hudiksvall. Här hittar du mer information om utföraren.

Utförarens namn

Trygga Hjälpen i Hudiksvall AB

Kontaktuppgifter

Kort om utföraren

Trygga Hjälpens verksamhet kännetecknas av professionella små personalteam och det personliga goda bemötandet. Den hjärtligaste grunden i hemtjänsten är vårt engagemang för att göra den sociala samvaron till något alldeles extra tillsammans med våra kunder.

  • Trygga Hjälpen ansvarar för både hemtjänst och trygghetstelefon kl. 6.30‐22.00.
  • Trygga Hjälpen samarbetar med kommunens nattpatrull, hemsjukvård och dagverksamhet.

Trygga Hjälpen är mer än bara hemtjänst. Vi har ett stort utbud av tilläggstjänster samt försäljning av hjälpmedel som våra kunder och alla kan ta del av.

Vi verkar i följande geografiska områden

Trygga Hjälpen verkar i Hudiksvalls centralort.

Verksamhetens mål och inriktning

Trygga Hjälpen är ett aktiebolag. Viktigt för oss är att företaget inte drivs i något vinstsyfte utan att resurserna ska användas i verksamheten för att gynna både våra kunders och personals välbefinnande. Trygga Hjälpen anser att det är mycket viktigt med kollektivavtal och är självklart med i den branschorganisation, Vårdföretagarna/Almega som är störst inom området. Det innebär att vi har kollektivavtal med Kommunal, vilket känns tryggt för oss alla.

I vårt företag arbetar vi utifrån den nationella värdegrunden, vilket innebär att vi vill ge våra kunder en meningsfull tillvaro med möjlighet till god livskvalité. Vårt företag vill möjliggöra att alla som behöver omvårdnad och någon form av service skall kunna leva och bo självständigt i sitt eget hem under så trygga förhållanden som möjligt.

Så här arbetar vi med kvalitet

För oss är det viktigt att vi blir uppmärksammade på områden som vi kan utveckla och förbättra så att vår verksamhet alltid kan jobba så att våra besök hos kunderna bidrar till ett välbefinnande med trygghet, värme och glädje. Därför jobbar vi strukturerat med synpunkter för att alltid förbättra vår verksamhet.

Arbetsmetoder

För att få de bästa förutsättningarna grundas vårt arbete på strukturerade arbetsmetoder för att ge goda möjligheter till ett väl genomfört arbete med god kvalité:

  • En arbetsplanering utifrån genomförandeplaner som är gjorda tillsammans med kunderna och med hänsyn till deras önskemål
  • Alla kunder får en utsedd omsorgskontakt
  • Meningsfull social samvaro
  • Konstruktivt förbättringsarbete – Alla i företaget arbetar naturligt med: ”Vad kan göras bättre?

Personal och kompetens

Hos Trygga Hjälpen jobbar Tryggisar som har ett genuint intresse av äldreomsorg, är trygga varma och glada. De flesta Tryggisar är utbildade undersköterskor, övriga som har arbetat mer än sex månader har en utbildningsplan för att bli undersköterskor. Många har lång erfarenhet av omsorgsarbete och vi har både män och kvinnor med olika kulturell bakgrund.